Ređaju se medalje: Novi uspesi članova AK „ČAAK“

„Već sada se može reći da je ovo više nego uspešna sezona za atletičare AK „ČAAK“  uprkos mnogim problemima i nepravdi sa kojima se već treću godinu suočavamo. Očigledno je da su dobri nastupi dodatni motiv za dalji napredak i još bolje rezultate u predstojećem periodu. Odluka selektora da uvrsti Ivanu Ilić u sastav seniorske reprezentacije Srbije za ekipni šampionat Evrope, kao najmlađeg člana nacionalnog tima, jasna je potvrda kvaliteta ove mlade atletičarke kao i dobrog rada u klubu“, rekao je trener Dragan Dukanac.

Ivana Ilić

Nikada bolji rezultati članova atletske škole AK „ČAAK“  na Letnjoj ligi ASCS krunisan je odličnim nastupom u trećem kolu, održanom u Kruševcu, osvajanjem novih JEDANAEST  medalja.

Atletičari AK „ČAAK“ u Kruševcu

Tri najsjajnija odličja osvojile su dve takmičarke, Lena Dikić u dve discipline ,50 metara prepone i bacanje vortexa, za atletske škole „B“ i Đurđa Đokić na 600 metara za atletske škole „A“ sa novim ličnim rekordom 1:50,0.

Lena Dikić i Đurđa Đokić

Srebrne medalje pripale su Kristini Đurović u trci na 300 metara za atletske škole „A“, Nađi Paunović u trci na 60 metara za atletske škole „B“, Dunji Mateić u trci na 50 metara sa preponama za atletske škole „B“ i Vuku Grujiću u trci na 300 metara za atletske škole „A“

Drugoplasirani Vuk, Kristina, Nađa i Dunja

Bronzane medalje u svojim kategorijama osvojili su Stefan Delević u disciplini bacanje vortexa za atletske škole „B“, Andrej Cvetić u trci na 800 metara za atletske škole „A“, Iva Vasojević u disciplini bacanje vortexa za atletske škole „A“ i Nađa Paunović u disciplini skok u dalj za atletske škole „B“.

Trećeplasirani Stefan, Andrej, Iva i Nađa

U kategoriji mlađih juniora/ki kvalifikacije za kup Srbije, koje su proteklog vikenda održane u Kruševcu, sa lakoćom su prošli Ivana Ilič, Sanja Đoković i Ognjen Nikolić i spremni čekaju finale koje se održava 07. i 08. septembra u gradu pod Bagdalom.

Sigurni učesnici kupa Srbije Ognjen Nikolić, Sanja Đoković i Ivana lić

Ivana će nastupiti u disciplinama na 100 i 200 metara, Sanja  u disciplinama 1500  i 3000 metara, a Ognjen u trkama na 1500  i 3000 metara za mlađe juniore.

PressLider / AK“ČAAK“

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.