Jelen pivo i grad Čačak poklanjaju Čačanima koncert Sanje Ilića i Balkanike

Čačak – Jelen pivo u saradnji sa gradom Čačkom u sredu, 21. avgusta, na Gradskom trgu u Čačku sa početkom u 21 čas organizuje koncert Sanje Ilića i Balkanike.

Marketing menadžer Apatinske pivare Nikola Šućur i zamenica gradonačelnika Čačka Milica Dačić, foto: PressLider / D. Radišić Lejča

Prva asocijacija, pri pomenu Čačka su slavni košarkaši, rođeni u ovom gradu, ali i rokeri koji su obeležili muzičku scenu. Grad, na obali Morave, poznat je i po bogatoj istoriji i kulturi.

„Bogata tradicija i kultura Čačka, inspirisale su nas da Jelen pivo ponosno nosi ime ovog grada. Želimo da Čačani uživaju u pivu sa etiketom svog grada, i uz njega slušaju jednog od najkvalitetnijih i najpopularnijih muzičara u Srbiji, Sanju Ilić i grupu Balkanika“, rekao je marketing menadžer Apatinske pivare Nikola Šućur.

Prema njegovim rečima koncert nije jedini poklon koji je Jelen pivo pripremilo Čačanima.

„Od jula građani imaju mogućnost da konzumiraju Jelen pivo sa personalizovanom etiketom koja sa ponosom nosi ime njihovog grada. Jelen pivo je sinonim pivarske tradicije u Srbiji i jedan od najprepoznatljivijih brendova na ovim prostorima. Kao vodeći brend Apatinske pivare, ovo pivo je stožer bogatog pivarskog iskustva u Srbiji i važan deo društvenog života zajednice već više od 260 godina“, istakao je Šućur.

Zamenica gradonačelnika Čačka, Milica Dačić, se zahavlila predstavnicima Apatinske pivare i brenda Jelen pivo što su omogućili besplatan, kako kaže, muzički spektakl na Gradskom trgu u Čačku.

„Apatinska pivara je društveno-odgovorna kompanija koja podržava razne projekte, pa mi je samim tim veoma drago što su, među ostalim gradovima, izabrali Čačak za jedan svoj regionalni projekat. Već je primećeno da se ova ambalaža nalazi na rafovima naših prodavnica i pretpostavljam da su naši sugrađani jako zainteresovani što se tiče same ove kampanje. Ovo je samo jedan od vidova saradnje koji ćemo imati u narednom periodu, a koji ćemo proširiti novim sadržajima“, kazala je Dačić dodajući da se koncertom Sanje ilića i Balkanike nastavlja bogata kulturna ponuda tokom leta u našem gradu.

PressLider / Marina Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.