Stručno usavršavanje nastavnika OŠ „Milica Pavlović” u Splitu

Tim za projekte OŠ „Milica Pavlović” koji čini šest nastavnika boravio je od 12. 5. 2019. do 18. 5. 2019. godine u OŠ „Spinut” u Splitu.

Tim za projekte OŠ“Milica Pavlović“ Mladen Kaplarević, Lela Simeunović, Biljana Lukić, Dragana Radmilac (koordinator), Svetlana Oparnica i Radovan Vasojević

Nastavnici su po drugi put u okviru Erasmus + fondacije dobili sredstva za stručno usavršavanje kroz projekat „Radost učenja”. Cilj projekta je jačanje kompetencija nastavnika u oblasti pedagogije i didaktike sa posebnim osvrtom na primarnu motivaciju i individualizaciju.

Kordinatorke škole u Splitu bile su Fadila Zoranić i Ivana Bokavšek

Poseta školi u Splitu bila je korisna najpre zbog razmene iskustava sa kolegama iz Splita ali i sa učesnicima mobilnosti iz Španije i Irske koji su istovremeno imali aktivnosti. Kroz prisustvo nastavi posmatrane su nove metode i primena digitalnih tehnologija u nastavi. Učesnici su prezentovali svoje države i škole sa najboljim primerima iz prakse i dokazale svrsishodnost ovakvog vida stručnog usavršavanja.

Tim za projekte
OŠ „Milica Pavlović” Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *