Intezivna saradnja komunalne policije i JKP „Komunalac“ u Čačku (VIDEO)

Čačak – Sprovodeći utvrđeni plan i program rada, u procesu vršenja usluge iznoošenja i deponovanja smeća, naše preduzeće je ostvarilo uspešnu saradnju sa Komunalnnom policijom, u cilju prevencije i edukacije korisnika usluga, odnosno intentzivnim nadzorom lokacija sa posudama za odlaganje smeća utiče na pravilno korišćenje i očuvanje posuda. U skladu sa odgovarajućim odlukama utvrđen je i postupak kažnjavanja nesavesnih korisnika usluga, koji posude za odlaganje smeća zloupotrebljavaju, odnosno ne koriste na adekvatana način.

NENAMESKO KORIŠĆENjE POSUDA ZA ODLAGANjE SMEĆA (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=j-cKpjMh0bo

Po identifikaciji lica , Komunalna policija, u skladu sa odgovarajućom odlukom Grada Čačka, po izricanju kazne, nalaže prekršiocu da o svom trošku ukloni neadekvatno odložen otpad, a ukoliko on to ne učini, JKP “Komunalac” uklanja otpad, a usluga se fakturiše licu koje je načinilo prekršaj.

PREKRŠIOCI UKLANjAJU NEPRAVILNO ODLOŽEN KABASTI OTPAD(VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=76UOyz-zqcQ

Poseban problem predstavlja bahato i divljačko ponašanje neodgovornih pojedinaca, koji se iživljavaju na posudama za iznošenje smeća. Identifikacijom, kažnjavanjem i javnom osudom ovakvog ponašanja ukazujemo na besmislenost ovakvih postupaka i nadamo se da ćemo na taj način svesti ovakve postupke na najmanju moguću meru.

BAHATO PONAŠANJE (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=Ye4Nk416qwg

JKP „Komunalac“

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.